Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

meat product

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
 (Maija-Leeza Lidmila)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v porovnáním s masným výrobkem s přídavkem kmínu do díla
 (Tereza Radová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ud7zh1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Marketingová doporučení pro prodejce masných výrobků a uzenin v České republice
 (Vít Hanák)

2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n5x0jh// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakosti komerčního výrobku a masného výrobku bez přídatných látek
 (Alena Světlíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v2pnpc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Mäsové výrobky z pohľadu liečebnej výživy
 (Jana Kráľová)

2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y8f43/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Sledování změny jakosti masného výrobku v závislosti na technologii výroby
 (Ivana Novotná)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kqg45y// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
 (Jan Slováček)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n2wv3d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování změny jakosti masného výrobku v závislosti na technologii výroby
 (Ivana Novotná)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kqg45y// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
 (Nikola Zapletalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
 (Taťána Dangová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v0v8fo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)