Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
meat ageingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
(Tumelo Moyo)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wzweqi// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
(Glindys Virginia Luciano Martinez)2021, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hlf2wc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Physical & organoleptic characteristics of novel rabbit meat products
(Temitope Elizabeth Omogbemi)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jksxcp// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Monitoring of volatile substances in the meat
(Many Eath)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uxgf12// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma