Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

meat aging

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Změny texturních vlastností hovězího masa v průběhu zrání
 (Nikola Hermanová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xfhm4v// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Sledování jakosti hovězího masa během zrání
 (Monika Kavanová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bkejxk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
 (Matěj KOŘÁN)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Theses on a related topic