Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
meat compositionKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
(Tumelo Moyo)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wzweqi// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
(Pavlína Pěstová)2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam.
(Thanh Nga Luu)2017, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h151xv// | Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Monitoring of volatile substances in the meat
(Many Eath)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uxgf12// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma
Vybrané mikroprvky v rastlinných náhradách mäsa
(Mária Dávidová)2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rryal/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma