Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
meat maturingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
(Ondřej Vicenec)2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita masa v průběhu zrání
(Adéla Hoferková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vgch8g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vytvoření učebního textu pro předmět Hygiena a technologie potravin a jeho využití na střední odborné škole
(Lucie MAŠÁTOVÁ)2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7fvo7p// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma