Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

meat maturing

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
 (Ondřej Vicenec)

2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita masa v průběhu zrání
 (Adéla Hoferková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vgch8g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vytvoření učebního textu pro předmět Hygiena a technologie potravin a jeho využití na střední odborné škole
 (Lucie MAŠÁTOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//7fvo7p// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma