Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

meat product

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
 (Martina Pavlíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//brvmok// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Jarmila Hýžová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
 (Lucie Pospíšilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
 (Iveta Kalousová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//83mfma// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)