Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
meat productKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
(Martina Pavlíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//brvmok// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Jarmila Hýžová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
(Lucie Pospíšilová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
(Iveta Kalousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//83mfma// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
(Klára Janíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma