Theses on the same topic (having an identical keyword):

meat properties

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 12 theses)
Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
 (Stanislav Vojtíšek)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//an6ovq// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků
 (Bach Son Long NGUYEN HUYNH)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w28x3n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
 (Eva Kudrnáčová)

2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8cfgym// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Theses on a related topic

Studium tepelných vlastností masa a masných výrobků
 (Kateřina Matyášová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wbnqpe// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
 (Nicole Lebedová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Theses on a related topic

Optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku
 (Vladana ZAJÍCOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gpl42w// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Theses on a related topic

Instrumentální hodnocení texturních vlastností masných výrobků
 (Jarmila Janochová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vbjdmn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
 (František Štefunko)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3iyw8g// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
 (Marie Černá)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
 (Alice Čalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5xqmha// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 12 theses)