Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

meat properties

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
 (Stanislav Vojtíšek)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//an6ovq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků
 (Bach Son Long NGUYEN HUYNH)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w28x3n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
 (Eva Kudrnáčová)

2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8cfgym// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma

Studium tepelných vlastností masa a masných výrobků
 (Kateřina Matyášová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wbnqpe// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
 (Nicole Lebedová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
 (Jana Ryvolová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
 (Marie Černá)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku
 (Vladana ZAJÍCOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gpl42w// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Instrumentální hodnocení texturních vlastností masných výrobků
 (Jarmila Janochová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vbjdmn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přírodních antioxidantů a konzervačních látek na technologické a organoleptické vlastnosti masných výrobků
 (Markéta Suchopárová)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//yx4x8l// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)