Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
meat propertiesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
(Stanislav Vojtíšek)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//an6ovq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků
(Bach Son Long NGUYEN HUYNH)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w28x3n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
(Eva Kudrnáčová)2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8cfgym// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Studium tepelných vlastností masa a masných výrobků
(Kateřina Matyášová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wbnqpe// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
(Nicole Lebedová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
(Jana Ryvolová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
(Marie Černá)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku
(Vladana ZAJÍCOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//gpl42w// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Instrumentální hodnocení texturních vlastností masných výrobků
(Jarmila Janochová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vbjdmn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přírodních antioxidantů a konzervačních látek na technologické a organoleptické vlastnosti masných výrobků
(Markéta Suchopárová)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yx4x8l// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma