Theses on the same topic (having an identical keyword):

medovina

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu a sacharidů v medovinách pomocí separačních technik v kapalné fázi
 (Kamila Moravcová)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//donpie// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Stanovení vybraných látek v různých stádiích kvasného procesu medoviny
 (Šárka Melicharová)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//rmi22x// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Analýza látek s antioxidační aktivitou v medovinách
 (Kateřina Pravcová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//zl0opr// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic

Stanovení aminokyselin obsažených v medovinách s využitím kapalinové chromatografie
 (Jana Šebková)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vhnjd5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Stanovení aminokyselin v medovinách
 (Jitka Klikarová)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6rntua// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Nové metody hodnocení autenticity medu a medoviny
 (Lívia Vaispacherová)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zf02n1// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Stanovení obsahu vybraných látek v medovinách
 (Šárka Melicharová)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//g6raqb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Možnosti analýzy medovin a včelích produktů
 (Marcela Pospíšilová)

2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//qc805v// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Stanovení fenolických látek v medovině pomocí HPLC
 (Miroslava Bordovská)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//pvi5bx// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Analýza biologicky aktivních látek v medovinách metodou HPLC
 (David Kahoun)

2009, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//96ewgy// | Analytická chemie / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)