Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

medovina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
MEDOVINA – VÝROBA A JEJÍ VYUŽITÍ.
 (Adam Kostelný)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//ijfcdh// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Medovina a současné možnosti její produkce
 (Ondřej Vála)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ga2hfv// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující kvalitu medoviny
 (Karolína Vlčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wq82p8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Precizace technologie Hřebečské medoviny
 (Veronika Bakrlíková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uzjm7e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
 (Petr MRÁZ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ox9aoz// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Výroba a charakterizace medoviny vyráběné různými technologickými postupy
 (David Kilian)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//2fcxd9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Metody hodnocení kvality medovin
 (Lucie Hejnalová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nkoshb// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých kvasinek a různých druhů medu při výrobě medoviny.
 (Petr Michlovský)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kjaa0y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Chemické a fyzikální parametry určující kvalitu medu a vín a jejich možné využití pro hodnocení jakosti medovin
 (Tomáš Zapletal)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//x97u7j// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza organických kyselin v medovině
 (Martin Kříž)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//rxqxri// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)