Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
medovinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
MEDOVINA – VÝROBA A JEJÍ VYUŽITÍ.
(Adam Kostelný)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//ijfcdh// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Medovina a současné možnosti její produkce
(Ondřej Vála)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ga2hfv// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující kvalitu medoviny
(Karolína Vlčková)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wq82p8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Precizace technologie Hřebečské medoviny
(Veronika Bakrlíková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uzjm7e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
(Petr MRÁZ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ox9aoz// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Výroba a charakterizace medoviny vyráběné různými technologickými postupy
(David Kilian)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//2fcxd9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Metody hodnocení kvality medovin
(Lucie Hejnalová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nkoshb// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých kvasinek a různých druhů medu při výrobě medoviny.
(Petr Michlovský)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kjaa0y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Chemické a fyzikální parametry určující kvalitu medu a vín a jejich možné využití pro hodnocení jakosti medovin
(Tomáš Zapletal)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//x97u7j// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza organických kyselin v medovině
(Martin Kříž)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//rxqxri// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma