Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

medovina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Stanovení vybraných látek v různých stádiích kvasného procesu medoviny
 (Šárka Melicharová)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//rmi22x// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu vybraných látek v medovinách
 (Šárka Melicharová)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//g6raqb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu a sacharidů v medovinách pomocí separačních technik v kapalné fázi
 (Kamila Moravcová)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//donpie// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza látek s antioxidační aktivitou v medovinách
 (Kateřina Pravcová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//zl0opr// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Stanovení aminokyselin obsažených v medovinách s využitím kapalinové chromatografie
 (Jana Šebková)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vhnjd5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení aminokyselin v medovinách
 (Jitka Klikarová)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6rntua// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Nové metody hodnocení autenticity medu a medoviny
 (Lívia Vaispacherová)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zf02n1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti analýzy medovin a včelích produktů
 (Marcela Pospíšilová)

2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//qc805v// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení fenolických látek v medovině pomocí HPLC
 (Miroslava Bordovská)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//pvi5bx// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných složek medovin metodou kapalinové chromatografie
 (Dagmar Kalvachová)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vbkxnx// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)