Theses on the same topic (having an identical keyword):
mekke salamyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
(Denisa Grillová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Vyhodnocení vybraných jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii výroby dané jeho zrněním
(Adéla Mátlová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//njj6yi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Sledování změn jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii a vstupní surovině
(Michaela Turková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//isil8q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Technologie výroby a kontrola jakosti měkkých salámů
(Roman Porazil)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n8jdi2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR
(Marie HLÁVKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k49jtk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
(Ladislava Ilčíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Tereza Burianová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Kamila Řehůřková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cqywzi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic