Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mekke salamy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
 (Denisa Grillová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení vybraných jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii výroby dané jeho zrněním
 (Adéla Mátlová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//njj6yi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování změn jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii a vstupní surovině
 (Michaela Turková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//isil8q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a kontrola jakosti měkkých salámů
 (Roman Porazil)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n8jdi2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR
 (Marie HLÁVKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k49jtk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
 (Ladislava Ilčíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
 (Tereza Burianová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
 (Kamila Řehůřková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cqywzi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma