Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
menuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Menu engineering - faktory ovlivňující rozhodnutí zákazníka
(David Vála)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8735/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomická sémantika filmů Velká žranice a Menu. Komparativní analýza.
(Tereza GORENČÍKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//9cldhf// | Filmová studia / Filmová studia / Televizní a rozhlasová studia | Práce na příbuzné téma
Webová aplikace pro sestavování menu restaurace
(Tomáš Ryšavý)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//feliqq// | Informační technologie / | Práce na příbuzné téma
François Villon: chroniqueur du menu peuple
(Gabriela BROŽOVÁ)2023, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//i7ny7y// | Francouzská filologie / Francouzská filologie / Portugalská filologie | Práce na příbuzné téma
Aplikace pro CSS menu
(František Hlaváček)2011, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0scm3y// | Informační technologie / | Práce na příbuzné téma
Obrazové menu - intence diváka v kontaktu s obrazem
(Zuzana Novotná Ištvanová)2013, Disertační práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jvqay/ | Specializace v pedagogice / Výtvarná výchova | Práce na příbuzné téma
Menu čínských restaurací v USA a České republice: Kulturní a překladatelské porovnání
(Petra Molová)2017, Bakalářská práce, Fakulta humanitních studií / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oy4qxo// | Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi | Práce na příbuzné téma
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
(Nikola Pospíšilová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ilnf82/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
(Martina Šišáková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PRO OSOBY SE SPECIFICKÝMI VÝŽIVOVÝMI POTŘEBAMI
(Sandra Fibírová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/hhigxm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma