Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

menu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Analýza kvality poskytovaných služeb v gastronomických provozech nabízejících menu na slevových portálech
 (Kateřina Košťálová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13670/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomická sémantika filmů Velká žranice a Menu. Komparativní analýza.
 (Tereza GORENČÍKOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//9cldhf// | Filmová studia / Filmová studia / Televizní a rozhlasová studia | Práce na příbuzné téma

Webová aplikace pro sestavování menu restaurace
 (Tomáš Ryšavý)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//feliqq// | Informační technologie / | Práce na příbuzné téma

François Villon: chroniqueur du menu peuple
 (Gabriela BROŽOVÁ)

2023, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//i7ny7y// | Francouzská filologie / Francouzská filologie / Portugalská filologie | Práce na příbuzné téma

Aplikace pro CSS menu
 (František Hlaváček)

2011, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0scm3y// | Informační technologie / | Práce na příbuzné téma

Obrazové menu - intence diváka v kontaktu s obrazem
 (Zuzana Novotná Ištvanová)

2013, Disertační práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jvqay/ | Specializace v pedagogice / Výtvarná výchova | Práce na příbuzné téma

INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
 (Nikola Pospíšilová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ilnf82/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Menu čínských restaurací v USA a České republice: Kulturní a překladatelské porovnání
 (Petra Molová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta humanitních studií / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oy4qxo// | Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi | Práce na příbuzné téma

Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
 (Martina Šišáková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/qnau25/ | / | Práce na příbuzné téma

INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PRO OSOBY SE SPECIFICKÝMI VÝŽIVOVÝMI POTŘEBAMI
 (Sandra Fibírová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/hhigxm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)