Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
menu analyzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Gastronomická sémantika filmů Velká žranice a Menu. Komparativní analýza.
(Tereza GORENČÍKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//9cldhf// | Filmová studia / Filmová studia / Televizní a rozhlasová studia | Práce na příbuzné téma
Menu engineering and its use in gastronomy
(Zdeněk Juráň)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
(Jiřina Macková)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
(Monika Frkousová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgvjz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Analýza kvality poskytovaných služeb v gastronomických provozech nabízejících menu na slevových portálech
(Kateřina Košťálová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13670/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Menu čínských restaurací v USA a České republice: Kulturní a překladatelské porovnání
(Petra Molová)2017, Bakalářská práce, Fakulta humanitních studií / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oy4qxo// | Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi | Práce na příbuzné téma
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PRO OSOBY SE SPECIFICKÝMI VÝŽIVOVÝMI POTŘEBAMI
(Sandra Fibírová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/hhigxm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Psychologická, technická a fundamentální analýza vývoje kurzu měn na trhu Forex
(Dmitrij Kronberg)2016, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/dzpbs/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
(Nikola Pospíšilová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ilnf82/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma