Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

metoda dpph a frap

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Rozvoj in-vitro metod pro stanovení antioxidační aktivity vybraných nízkomolekulárních antioxidantů a rostlinných extraktů.
 (Ursula FERRETTI)

2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//9p1y7g// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma

Studium biologicky aktivních látek u semen révy vinné a jejich vlivu na vybrané biochemické markery u Rattus norvegicus
 (Lenka Tomášková)

2021, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rc69u2// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza resveratrolu a dalších antioxidantů ve víně
 (Zuzana Neoralová)

2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//aa85qv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
 (Jakub Svoboda)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
 (Tereza KOVÁČOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwgvqi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných ukazatelů kvality džusů a studie vlivu ohřevu na obsah antioxidantů
 (Kateřina Andrlová)

2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//n9wz2d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza fenolických látek obsažených ve vinných hroznech a ve víně
 (Jitka Otrusinová)

2008, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//oaagg0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Metody hodnocení kvality medu
 (Marie Procházková)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o1vy54// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Studium antioxidantů ve vybraných druzích koření pomocí moderních analytických metod
 (Zuzana Lacková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l5kzph// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Biosenzorová analýza nápojů
 (Miodrag Milovanović)

2019, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ibhaq/ | Biochemie (čtyřleté) / Biochemie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)