Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
metoda dpph a frapKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rozvoj in-vitro metod pro stanovení antioxidační aktivity vybraných nízkomolekulárních antioxidantů a rostlinných extraktů.
(Ursula FERRETTI)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//9p1y7g// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma
Studium biologicky aktivních látek u semen révy vinné a jejich vlivu na vybrané biochemické markery u Rattus norvegicus
(Lenka Tomášková)2021, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rc69u2// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza resveratrolu a dalších antioxidantů ve víně
(Zuzana Neoralová)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//aa85qv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
(Jakub Svoboda)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
(Tereza KOVÁČOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nwgvqi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných ukazatelů kvality džusů a studie vlivu ohřevu na obsah antioxidantů
(Kateřina Andrlová)2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//n9wz2d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza fenolických látek obsažených ve vinných hroznech a ve víně
(Jitka Otrusinová)2008, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//oaagg0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Metody hodnocení kvality medu
(Marie Procházková)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o1vy54// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Studium antioxidantů ve vybraných druzích koření pomocí moderních analytických metod
(Zuzana Lacková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l5kzph// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Biosenzorová analýza nápojů
(Miodrag Milovanović)2019, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ibhaq/ | Biochemie (čtyřleté) / Biochemie | Práce na příbuzné téma