Theses on the same topic (having an identical keyword):

metoda kvaseni

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Porovnání vín vyrobených metodou Sur Lie s víny vyrobených pomocí standardní technologie
 (Tereza Hlaváčková)

2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//47ii6h// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic

Studium inhibice bakterií octového kvašení pomocí siřičitanů
 (Polina Gorodkova)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//524jar// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic

Diverzita, vitalita a aktivita střevních baktérií mléčného kvašení (a jejich studium s využitím molekulárně genetických postupů)
 (Lucie Kozáková)

2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fcc74/ | Biologie / Obecná biologie | Theses on a related topic

Identifikace bakterií mléčného kvašení v tvrdých sýrech
 (Jitka Herzogová)

2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//rz8gim// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Identifikace baktérií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
 (Nela Jurečková)

2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zkcdm2// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
 (Martina Tycová)

2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wdisc3// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Identifikace baktérií mléčného kvašení v probiotických preparátech (tabletách)
 (Petra Balogová)

2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//firx0t// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Identifikace vybraných genů probiotických baktérií mléčného kvašení pomocí PCR
 (Marta Dušková)

2006, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rw9ur/ | Biologie / Obecná biologie | Theses on a related topic

Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
 (Veronika Kučabová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Biosenzorová analýza nápojů
 (Miodrag Milovanović)

2019, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ibhaq/ | Biochemie (čtyřleté) / Biochemie | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)