Theses on the same topic (having an identical keyword):
metoda kvaseniKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Porovnání vín vyrobených metodou Sur Lie s víny vyrobených pomocí standardní technologie
(Tereza Hlaváčková)2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//47ii6h// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Studium inhibice bakterií octového kvašení pomocí siřičitanů
(Polina Gorodkova)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//524jar// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Diverzita, vitalita a aktivita střevních baktérií mléčného kvašení (a jejich studium s využitím molekulárně genetických postupů)
(Lucie Kozáková)2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fcc74/ | Biologie / Obecná biologie | Theses on a related topic
Identifikace bakterií mléčného kvašení v tvrdých sýrech
(Jitka Herzogová)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//rz8gim// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Identifikace baktérií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
(Nela Jurečková)2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//zkcdm2// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
(Martina Tycová)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wdisc3// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Identifikace baktérií mléčného kvašení v probiotických preparátech (tabletách)
(Petra Balogová)2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//firx0t// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Identifikace vybraných genů probiotických baktérií mléčného kvašení pomocí PCR
(Marta Dušková)2006, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rw9ur/ | Biologie / Obecná biologie | Theses on a related topic
Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
(Veronika Kučabová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Biosenzorová analýza nápojů
(Miodrag Milovanović)2019, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ibhaq/ | Biochemie (čtyřleté) / Biochemie | Theses on a related topic