Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

metody stanoveni antioxidacni kapacity

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
 (Kristýna Spurná)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Metody stanovení nízkomolekulárních antioxidantů a markerů oxidačního stresu v biologických vzorcích vzorcích
 (Jakub Sobotka)

2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//i5bo0v// | Speciální chemicko-biologické obory / Analýza biologických materiálů | Práce na příbuzné téma

Vliv stresu suchem na obsah vitaminu C a antioxidační kapacity v hlízách brambor
 (Tereza Kvapilová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gomf08// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
 (Veronika Faltusová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení antioxidační aktivity v méně známých druzích zeleného koření
 (Barbora Ducháčková)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u59smy// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vpqpcx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
 (Pavla Havlíková)

2006, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/prwzb/ | Všeobecné lékařství / Psychiatrie | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)