Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
metody stanoveni antioxidacni kapacityKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
(Kristýna Spurná)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Metody stanovení nízkomolekulárních antioxidantů a markerů oxidačního stresu v biologických vzorcích vzorcích
(Jakub Sobotka)2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//i5bo0v// | Speciální chemicko-biologické obory / Analýza biologických materiálů | Práce na příbuzné téma
Vliv stresu suchem na obsah vitaminu C a antioxidační kapacity v hlízách brambor
(Tereza Kvapilová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gomf08// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita instantních čajů
(Štěpán Hainiš)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení antioxidační aktivity v méně známých druzích zeleného koření
(Barbora Ducháčková)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u59smy// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita hroznového vína
(Eva KÝVALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita hroznového vína
(Eva KÝVALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vpqpcx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
(Pavla Havlíková)2006, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/prwzb/ | Všeobecné lékařství / Psychiatrie | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
(Aneta Zemánková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma