Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

metody stanoveni vody v potravinach

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Tradiční a moderní metody stanovení vlhkosti v potravinách
 (Tereza Machoňová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//99rinm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě
 (Lucie Cacková)

2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//g1gaa5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vody a vodní aktivity v mase a masných výrobcích
 (Petra Suchánková)

2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6ireu3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných mikroorganismů v odpadních vodách a metody jejich detekce
 (Nikola Roulová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//cpmd4l// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení aktivity vody v plodech bobulovitých rostlin
 (Jana Kubínová)

2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3ixm8s// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Dusičnany v balené vodě
 (Edita Ježilová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lu9k0d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Zavedení a optimalizace metodiky pro stanovení lipofilních a hydrofilních vitamínů v biologických vzorcích.
 (Vendula Kalábová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oznpja// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu látek v plodech mražených jahod v závislosti na délce jejich skladování
 (Kateřina Želinská)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hw2mdu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách
 (Anna Lišková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ja5ysf// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Kvalita studniční vody jako individuální zdroj zásobování\nl{} pitnou vodou v Pardubickém kraji
 (Simona Suchomelová)

2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//rxpiv7// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)