Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
metody stanoveni vody v potravinachKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tradiční a moderní metody stanovení vlhkosti v potravinách
(Tereza Machoňová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99rinm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vody a vodní aktivity v mase a masných výrobcích
(Petra Suchánková)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6ireu3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných mikroorganismů v odpadních vodách a metody jejich detekce
(Nikola Roulová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//cpmd4l// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení aktivity vody v plodech bobulovitých rostlin
(Jana Kubínová)2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3ixm8s// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě
(Lucie Cacková)2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//g1gaa5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Dusičnany v balené vodě
(Edita Ježilová)2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lu9k0d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Zavedení a optimalizace metodiky pro stanovení lipofilních a hydrofilních vitamínů v biologických vzorcích.
(Vendula Kalábová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//oznpja// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu látek v plodech mražených jahod v závislosti na délce jejich skladování
(Kateřina Želinská)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hw2mdu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách
(Anna Lišková)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ja5ysf// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Kvalita studniční vody jako individuální zdroj zásobování\nl{} pitnou vodou v Pardubickém kraji
(Simona Suchomelová)2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//rxpiv7// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma