Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mexicka restaurace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Plán marketingové komunikace pro mexickou restauraci La Paz
 (Veronika Zálešáková)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/swwyp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách (studium po VOŠ) | Práce na příbuzné téma

Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji
 (Klára Ouředníková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13836/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
 (Klára Prouzová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/hviam/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Královéhradeckém kraji
 (Dominik Zadražil)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14197/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Založení české restaurace v Mexiku
 (Tomáš Patočka)

2012, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/37280 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Mexická gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky
 (Veronika Lorenzová)

2009, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/15333 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Analýza konkurence pohostinství a restaurací v městě Prostějov
 (Lucie Krchňáková)

2008, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/9399 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Podnikání v gastronomii formou franchisingu
 (Markéta Šimáčková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/50864 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Marketing Communication in the Company Providing Gastronomic Services
 (Henry Zavaleta Moya)

2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4pyfgo// | Economics and Management / Business Economics and Management | Práce na příbuzné téma