Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

micelarni elektrokineticka chromatografie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Micelární elektrokinetická chromatografie přírodních antioxidantů s programovanou změnou složení pseudostacionární fáze
 (Jana Váňová)

2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//4xotfh// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Separace flavonoidů pomocí micelární elektrokinetické chromatografie s redukovaným elektroosmotickým tokem
 (Eva Růžičková)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6vldei// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Spojení elektrokinetické chromatografie s hmotnostní spektrometrií v toxikologické a klinické analýze
 (Martin ŠVIDRNOCH)

2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//lbtrm6// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Separace nilutamidu, flutamidu a fluridu micelární elektrokinetickou chromatografií
 (Petra Nováková)

2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého

http://theses.cz/id//t16xsb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Využití komplexačních rovnováh při elektromigračních separacích přírodních látek
 (Jana Váňová)

2017, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//02z5vt// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu a sacharidů v medovinách pomocí separačních technik v kapalné fázi
 (Kamila Moravcová)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//donpie// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných látek v různých stádiích kvasného procesu medoviny
 (Šárka Melicharová)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//rmi22x// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma