Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

microbial adhesion

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv mléčného proteinu a mléčných hydrolyzátů na adherenci mikroorganismů
 (Dagmar Miškovská)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s9f5yo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Quorum sensing a jeho význam pro adhezi mikroorganismů
 (Kseniia Trotsenko)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//b5693q// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Adhezní vlastnosti anaerobních kontaminantů piva mikrobiálního původu
 (Milan Bittner)

2017, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1ir31x// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma