Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikrobiologicka jakostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologická jakost drobných semen rostlin
(Hana Kuřáková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5ds77x// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická bezpečnost a jakost nealkoholických nápojů
(Marie Bendová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ivqk3w// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování na mikrobiologickou jakost zvěřiny.
(Lucie Macháčová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xx20r5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie výroby na mikrobiologickou jakost chleba
(Helena Valentová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cqjgww// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na mikrobiologickou jakost mléka
(Eliška Hrabová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//92tmas// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická jakost syrového kravského mléka
(Iveta HAVRÁNKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7i5l38// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů
(Pavel PLEVA)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nbcxjx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující jakost mléka při jeho získávání a ošetřování v prvovýrobě
(Iveta HAVRÁNKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//a4b1a8// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Změny mikrobiologické jakosti "čerstvých" těstovin v průběhu skladování
(Michaela Vyhňáková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wt1iyt// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Změny mikrobiologické jakosti ochucených olivových olejů v průběhu skladování
(Tereza Soumarová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7zv4du// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma