Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikrobiologicka jakostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
(Michaela Nerádová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem
(Lenka JEDLIČKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hvmv9b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita sušených potravin
(Veronika Brettfeldová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9j6r5e// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita drobných semen rostlin
(Monika Pillmaierová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n5niba// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Jakost mléka v mléčných automatech
(Tomáš JEŘÁBEK)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//yydbjr// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kontrola kvality farmaceutických a kosmetických přípravků
(Vendula Varaďová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3f2tjo// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Hodnocení syřitelnosti mléka a jakosti sýřeniny
(Roman Pytel)2021, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//g8qsa8// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a jakost sušených plodů rodu Vaccinium
(Barbora Bačová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s2jude// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
(Markéta Družbík)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných parametrů na jakost kysaných mléčných výrobků
(Monika Švandová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kjqg7z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma