Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikrobiologie fermentovanych vyrobkuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání
(Adéla Krmelová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6u6fr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
(Alena Formáčková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tzzl4d// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma