Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mikrobiologie fermentovanych vyrobku

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání
 (Adéla Krmelová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6u6fr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
 (Alena Formáčková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tzzl4d// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma