Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mikrobiologie potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Mikrobiologie sušených potravin
 (Veronika Brettfeldová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3xfmpw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení mikrobiologické nezávadnosti potravin.
 (Vendula SUSZKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//1chqkr// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin
 (Sandra Labudová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ri90a// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Videozáznam analýzy potravin a jeho využití na SOŠ
 (Monika Štemberková)

2019, absolventská práce CŽV, Institut vzdělávání a poradenství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r8bmvi// | Rozšiřující kurz / Studium učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování na mikrobiologickou kvalitu potravin živočišného původu
 (Kateřina Krcháková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u4aqo3// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Identifikace a genotypizace enterobakterií z potravin
 (Lucie Hernady)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5c3h82// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

Schopnost produkce bakteriocinů u bakterií izolovaných z potravin
 (Radek Novotný)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zwjc9t// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

Hmyzí produkty jako surovina pro výrobu potravin
 (Veronika Božena Hendrychová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ufaoqf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita sušených potravin
 (Veronika Brettfeldová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9j6r5e// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)