Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikrobiologie potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologie sušených potravin
(Veronika Brettfeldová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3xfmpw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení mikrobiologické nezávadnosti potravin.
(Vendula SUSZKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//1chqkr// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin
(Sandra Labudová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ri90a// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Videozáznam analýzy potravin a jeho využití na SOŠ
(Monika Štemberková)2019, absolventská práce CŽV, Institut vzdělávání a poradenství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r8bmvi// | Rozšiřující kurz / Studium učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování na mikrobiologickou kvalitu potravin živočišného původu
(Kateřina Krcháková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u4aqo3// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Identifikace a genotypizace enterobakterií z potravin
(Lucie Hernady)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5c3h82// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Schopnost produkce bakteriocinů u bakterií izolovaných z potravin
(Radek Novotný)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zwjc9t// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Hmyzí produkty jako surovina pro výrobu potravin
(Veronika Božena Hendrychová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ufaoqf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita sušených potravin
(Veronika Brettfeldová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9j6r5e// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma