Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikroextrakce tuhou fazi (spme)Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin
(Lucie Pelantová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//gt8add// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Izolace emisí z potravinových obalů pomocí techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME)
(Jakub Tomáško)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//ehs0ho// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití techniky mikroextrakce tuhou fází (SPME) pro analytickou extrakci perzistentních organických polutantů.
(Jan Brulík)2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wm1n1/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace metody mikroextrakce na tuhou fázi pro stanovení perzistentních polutantů
(Petr Hykyš)2018, Bakalářská práce, Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//dq4743// | Nanotechnologie / Nanomateriály | Práce na příbuzné téma
Analýza profilu těkavých látek pivovarských sladů s využitím \nl{}vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází
(Lucie Jiroutková)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mcrdoh// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza silic v bylinných nápojích s využitím mikroextrakce tuhou fází
(Kateřina Ježková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//qzfir1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza silic v nápojích s využitím metody mikroextrakce tuhou fází
(Pavla Nováková)2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ld2rli// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu \nl{}ječného a pšeničného sladu
(Karolína Adámková)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//soxmsw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu piva
(Dominika Šuhajová)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//e1ueuj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu piva
(Lenka Maršíková)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lmzvpv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma