Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mikroflora kureciho masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa
 (Kamila Otipková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vg0azm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobů balení na mikroflóru masa
 (Kristýna Zemánková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//m2jbel// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Bezpečnost potravin živočišného původu - Mikrobiologická analýza povrchu drůbežího masa a následná dekontaminace
 (Zuzana MOLATOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o4lzux// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma

Stanovení reziduí inhibičních látek v mase drůbeže screeningovými metodami
 (Vladislav Strmiska)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ixfe8u// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma