Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikroflora kureciho masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa
(Kamila Otipková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vg0azm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobů balení na mikroflóru masa
(Kristýna Zemánková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//m2jbel// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost potravin živočišného původu - Mikrobiologická analýza povrchu drůbežího masa a následná dekontaminace
(Zuzana MOLATOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o4lzux// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma
Stanovení reziduí inhibičních látek v mase drůbeže screeningovými metodami
(Vladislav Strmiska)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ixfe8u// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma