Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikromycetyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vláknité mikromycety jako kontaminanty sušeného ovoce a suchých skořápkových plodů.
(Daniela Fabiánová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bs3e3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
(Zuzana Pavlíčková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//olzqir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Identifikace denitrifikačních genů v kyselých půdách Šumavy: Využití metagenomického přístupu se zaměřením na archaea a půdní houby (mikromycety)
(Lucie JONÁTOVÁ)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ds2mgk// | Ekologie a ochrana prostředí / Péče o životní prostředí | Práce na příbuzné téma
Mikromycety a jejich morfologie v laboratorních podmínkách
(Kristýna Paráková)2014, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/103519 | Nerostné suroviny / Environmentální inženýrství | Práce na příbuzné téma
Vláknité mikromycéty (plesne) a ich biotechnologické využitie
(Michaela Beniačová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3eijpi// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiálna kontaminácia kávových zŕn
(Peter Csányi)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//p841iz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Oživení dešťových vod využívaných v budovách se zaměřením na sinice a řasy
(Aneta Jirková)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13753 | Biologie a ekologie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině
(Vendula Němcová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jevgd9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
(Jarmila Šuláková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ifao70// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium vlivu mykotoxinů na užitkovost a zdraví zvířat
(Ivana ŠNOBROVÁ)2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hmha57// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma