Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mikroorganizmy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Produkce a degradace biogenních aminů pivovarsky významnými mikroorganizmy
 (Jana Žáková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l2epu7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
 (Eva Rejchrtová)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Psychrofilní a psychrotolerantní mikroorganizmy a jejich využití k biodegradaci škodlivin
 (Pavla Dudová)

2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/i0eur/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Fixace molekulového dusíku mikroorganizmy
 (Jindřiška Hammerová)

2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/omysk/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Vizualizace biofilmu a možnosti využití této techniky pro jeho průkaz a sledování interakcí mezi klinicky významnými mikroorganizmy
 (Gabriela Stejskalová)

2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//skbb2d// | Speciální chemicko-biologické obory / Analýza biologických materiálů | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů mikroorganizmy izolovanými během procesu výroby tvarohů
 (Vlasta Flíčková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bbiryj// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Účinky mikroemulzí s vybranými monoacylglyceroly na mikroorganizmy
 (Radka BILÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ihym9p// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Biologie, sekundární metabolity a symbiotické mikroorganizmy mechovky Pectinatella magnifica
 (Olga Svobodová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7ad3d3// | Udržitelné využívání přírodních zdrojů kombinované studium / | Práce na příbuzné téma

Proteolytické mikroorganizmy a jejich význam v potravinářském průmyslu
 (Nikola ŽOUŽELKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zhlpcw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování účinků kyseliny sorbové a jejich solí na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin
 (Silvie DAŇKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7ladps// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)