Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikroorganizmyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných rostlinných olejů na mikroorganizmy
(Martina Bezoušková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8nljpu// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní vlastnosti biodegradabilních polymerů na biofilm pozitivní mikroorganizmy.
(Daniela Máčalová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0koi6m// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Práce na příbuzné téma
Fixace molekulového dusíku mikroorganizmy
(Jindřiška Hammerová)2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/omysk/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Psychrofilní a psychrotolerantní mikroorganizmy a jejich využití k biodegradaci škodlivin
(Pavla Dudová)2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i0eur/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Vizualizace biofilmu a možnosti využití této techniky pro jeho průkaz a sledování interakcí mezi klinicky významnými mikroorganizmy
(Gabriela Stejskalová)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//skbb2d// | Speciální chemicko-biologické obory / Analýza biologických materiálů | Práce na příbuzné téma
Produkce biogenních aminů mikroorganizmy izolovanými během procesu výroby tvarohů
(Vlasta Flíčková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bbiryj// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Proteolytické mikroorganizmy a jejich význam v potravinářském průmyslu
(Nikola ŽOUŽELKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zhlpcw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Biologie, sekundární metabolity a symbiotické mikroorganizmy mechovky Pectinatella magnifica
(Olga Svobodová)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7ad3d3// | Udržitelné využívání přírodních zdrojů kombinované studium / | Práce na příbuzné téma
Účinky mikroemulzí s vybranými monoacylglyceroly na mikroorganizmy
(Radka BILÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ihym9p// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Sledování účinků kyseliny sorbové a jejich solí na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin
(Silvie DAŇKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7ladps// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma