Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mikroorganizmy ve vyrobe piva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva
 (Petra Machalová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bg30f9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
 (Kateřina Křesalová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Polyfázová taxonomie anaerobních bakterií
 (Dagmar Matoulková)

2012, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ncfzz/ | Biologie (čtyřleté) / Mikrobiologie | Práce na příbuzné téma