Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikroorganizmy ve vyrobe pivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva
(Petra Machalová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bg30f9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
(Kateřina Křesalová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Polyfázová taxonomie anaerobních bakterií
(Dagmar Matoulková)2012, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ncfzz/ | Biologie (čtyřleté) / Mikrobiologie | Práce na příbuzné téma