Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
milk fatKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování změn luminiscenčního spektra mléka a mléčného tuku během záhřevu
(Bronislava Hájková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1w9yuf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zastoupení zdravotně významných mastných kyselin v mléce a vybraných mléčných produktech.
(Jana KOUBOVÁ)2016, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//iixhpc// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
(Kristýna DOUBRAVOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných parametrů chovatelského prostředí na tučnost mléka holštýnských dojnic
(Josef Stoklas)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8bzqni// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma