Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

milk fat

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sledování změn luminiscenčního spektra mléka a mléčného tuku během záhřevu
 (Bronislava Hájková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1w9yuf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zastoupení zdravotně významných mastných kyselin v mléce a vybraných mléčných produktech.
 (Jana KOUBOVÁ)

2016, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//iixhpc// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
 (Kristýna DOUBRAVOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných parametrů chovatelského prostředí na tučnost mléka holštýnských dojnic
 (Josef Stoklas)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8bzqni// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma