Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
milk proteinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě
(Jan Svoboda)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pfmtl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv mléčných proteinů na expresi mucinů u epitheliálních buněk
(Eva Hermannová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eahf7k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv vnitřních činitelů na produkci a kvalitu kozího mléka
(Silvia Hodásová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//901d88// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení produkce a kvality mléka v závislosti na vybraných činitelích
(Silvia Vidová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4nca88// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka.
(Štěpán Marhons)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vyof7z// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma