Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

milk protein

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě
 (Jan Svoboda)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pfmtl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv mléčných proteinů na expresi mucinů u epitheliálních buněk
 (Eva Hermannová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eahf7k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv vnitřních činitelů na produkci a kvalitu kozího mléka
 (Silvia Hodásová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//901d88// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení produkce a kvality mléka v závislosti na vybraných činitelích
 (Silvia Vidová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4nca88// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka.
 (Štěpán Marhons)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vyof7z// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma