Theses on the same topic (having an identical keyword):
mineralni a toxicke prvkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Geochemie Cr a mineralogie hadců a hadcových půd v okolí Biskoupek
(Markéta ZACHOVALOVÁ)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//dn93j2// | Geologie / Environmentální geologie | Theses on a related topic
Mikroelementy a stopové prvky ve výživě
(Martin Báňa)2012, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/prrjg/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Theses on a related topic
Stopové prvky u jednostranně založených diet
(Pavlína Kosečková)2022, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/h7ukj/ | Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie / | Theses on a related topic
Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
(Kristýna Šťastná)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Studium těžkých kovů v jezerních sedimentech a regolitu deglaciované části ostrova Jamese Rosse (Antarktida)
(Martin Vašinka)2020, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/idtcz/ | Geologie / Geochemie a hydrogeologie | Theses on a related topic
Obsah vybraných rizikových a nutričních prvků v máku
(Kateřina Malečková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sqbjfc// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Charakterizace vybraných odrůd brambor z hlediska obsahu kadmia a selenu
(Nikola Šulcová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cwwj1n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Ryby - pozitiva a negativa jejich konzumace
(Jan Sokol)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a5uh0p// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic