Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mixologieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský plán na založení podniku Smoke District hookah lounge
(Giang Vu Dinh)2018, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/77157 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Česká gastronomie v 21. století
(Lenka MACOURKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hjwf9c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
(Daniel Sváček)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12196/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Umění vs. molekulární kuchyně
(Kateřina Ondračková)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s20u6/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Estetika a kulturní studia | Práce na příbuzné téma
Vývoj profese barmana
(Kristýna Košková)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8456/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historický vývoj barového provozu a produktu až do súčastnosti
(Matej Vrbiniak)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/hbwzql/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma