Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlecna bilkovinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mléčná užitkovost jako faktor ovlivňujicí odpočinkové chování dojnic holštýnského skotu ve vybraném chovu
(Lucie Pitnerová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dc8eph// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Mléčná užitkovost plemene Brown Swiss ve vybraném chovu
(Kamila MACHÁČKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//u68lms// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující modifikaci mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou
(Nikola Durkačová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6k9ldv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Alergické reakce na mléčné bílkoviny u dětí a dospělých
(Tomáš BITTNER)2023, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//urlrnf// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka.
(Štěpán Marhons)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vyof7z// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Složení a význam mléčné bílkoviny
(Jolana Trojáčková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b8mvx4// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma
Aplikace preparativní chromatografie pro frakcionaci mléčných bílkovin
(Veronika Palowská)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//myhb9c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj nového mléčného výrobku s upravenými dietetickými vlastnostmi
(Natálie Kamarýtová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5rsagq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
(Jana Putalová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qzpa5w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
(Miroslava Potůčková)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//15kvku// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma