Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlecna fermentaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
(Miroslav Horák)2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
(Kateřina Chodáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti fermentace syrovátky
(Radek Bartošík)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6hy5y4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv doby inokulace na průběh malolaktické fermentace
(Radim Hasil)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i66u3y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování průběhu malolaktické fermentace u bílých vín
(Anastasiia Shpitko)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bjiwpy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
(Lucie Drcmánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv malolaktické fermentace na aromatický profil červeného vína.
(Radek Veselý)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//191ac0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně
(Lucie HUMPULOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7zwgvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv intenzity příjmu krmiva u dojnic na produkci a kvalitu mléka, přežvykování, bachorovou fermentaci a efektivitu využití krmné dávky
(Zuzana Pražáková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//d53os4// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma