Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mlecne bakterie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
 (Kateřina Křesalová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Mléčné bakterie ve vinařství a studium jejich inhibice
 (Claudia Sapanelová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ay2th// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
 (Michaela Jurčáková)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
 (Lenka Rybová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2k9ick// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Citlivost střevních mléčných bakterií k metabolitům sulfát redukujících bakterií
 (Věra Kotrsová)

2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ynth6/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
 (Ivana Zicháčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu \kur{Staphylococcus} produkující biogenní aminy
 (Adéla Žalková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0pcw1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mléčné bakterie a jejich využití
 (Ivana Jiříková)

2009, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//jivy6t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zdraví prospěšné bakterie a autenticita mléčných výrobků
 (Viktoriya Storozhko)

2018, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//skbawb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
 (Klára Sigmundová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)