Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mlecne bakterie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění
 (Ivana Pešková)

2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/msvkb/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení a jejich podíl na kvalitě mléčných výrobků
 (Barbora Palkovská)

2014, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/103487 | Nerostné suroviny / Environmentální biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
 (Michaela PALÍŠKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3djoyt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Probiotické bakterie mléčného kvašení v potravinových výrobcích
 (Denisa Sásková)

2013, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//c8h2xf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Průmyslové využití mléčných bakterií
 (Věra Kotrsová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xymmh/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv biomasy jednobuněčných řas na životaschopnost probiotických bakterií a bakterií mléčného kvašení
 (Karolína Medová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o53s72// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Bakterie v procesu výroby vína
 (Petra Frolková)

2008, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cewr3/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Inhibiční účinky vybraných mastných kyselin na biofilm pozitivní bakterie
 (Lucie Žurková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6meh79// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu probiotických bakterií během skladování vybraných mléčných výrobků
 (Denisa Vanišová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/atagc/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)