Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlecne bakterieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
(Michaela PALÍŠKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3djoyt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
(Ivana Zicháčková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Probiotické bakterie mléčného kvašení v potravinových výrobcích
(Denisa Sásková)2013, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//c8h2xf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Průmyslové využití mléčných bakterií
(Věra Kotrsová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xymmh/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu \kur{Staphylococcus} produkující biogenní aminy
(Adéla Žalková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0pcw1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Bakterie v procesu výroby vína
(Petra Frolková)2008, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cewr3/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Inhibiční účinky vybraných mastných kyselin na biofilm pozitivní bakterie
(Lucie Žurková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6meh79// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Fenotypová a genotypová charakterizace bakterií mléčného kvašení a bifidobakterií za účelem přípravy probiotické kompozice
(Kateřina Kavanová)2025, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/norsy/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma
Mliečne baktérie a ich enologické využitie
(Pavel Skovajsa)2025, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z0bwxj// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
(Hana Donociková)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q7c2z/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma