Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mlecne bakterie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
 (Michaela PALÍŠKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3djoyt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
 (Ivana Zicháčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Probiotické bakterie mléčného kvašení v potravinových výrobcích
 (Denisa Sásková)

2013, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//c8h2xf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Průmyslové využití mléčných bakterií
 (Věra Kotrsová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xymmh/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu \kur{Staphylococcus} produkující biogenní aminy
 (Adéla Žalková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0pcw1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Bakterie v procesu výroby vína
 (Petra Frolková)

2008, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cewr3/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Inhibiční účinky vybraných mastných kyselin na biofilm pozitivní bakterie
 (Lucie Žurková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6meh79// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Fenotypová a genotypová charakterizace bakterií mléčného kvašení a bifidobakterií za účelem přípravy probiotické kompozice
 (Kateřina Kavanová)

2025, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/norsy/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma

Mliečne baktérie a ich enologické využitie
 (Pavel Skovajsa)

2025, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z0bwxj// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)