Theses on the same topic (having an identical keyword):

mlecne kultury

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
 (Adéla Žalková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
 (Věra KRPATOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dof1gr// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
 (Iveta Urbanová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
 (Anna Plachká)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Molekulární identifikace probiotických bakterií v mléčných produktech z komerčních jogurtových kultur
 (Samuel Horňan)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//hwnlqk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Kvantifikace bakterií mléčného kvašení ve směsných kulturách
 (Bronislava Pavelková)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//ysu334// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
 (Ivana Zicháčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
 (Antonín Illík)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Studium efektů mutantních faktorů FGF2 na větvící morfogenezi epitelu mléčné žlázy
 (Tereza Vránová)

2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tqrd8/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Theses on a related topic

Vliv protektivních mikrobiálních kultur na senzorickou kvalitu sýrů
 (Iveta Urbanová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ea365j// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)