Theses on the same topic (having an identical keyword):
mlecne kulturyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
(Adéla Žalková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
(Věra KRPATOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dof1gr// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
(Iveta Urbanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
(Anna Plachká)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Molekulární identifikace probiotických bakterií v mléčných produktech z komerčních jogurtových kultur
(Samuel Horňan)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//hwnlqk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Kvantifikace bakterií mléčného kvašení ve směsných kulturách
(Bronislava Pavelková)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//ysu334// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
(Ivana Zicháčková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Antonín Illík)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Studium efektů mutantních faktorů FGF2 na větvící morfogenezi epitelu mléčné žlázy
(Tereza Vránová)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tqrd8/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Theses on a related topic
Vliv protektivních mikrobiálních kultur na senzorickou kvalitu sýrů
(Iveta Urbanová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ea365j// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic