Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlecne kvaseniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
(Hana Donociková)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q7c2z/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma
PROBIOTICKÉ GENY POTRAVINÁŘSKY VÝZNAMNÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
(Jana Konečná)2018, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bi9job// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
(Anastázie Paclová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
(Lenka Rybová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2k9ick// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití bakterií mléčného kvašení, mykoparazitických a entomopatogenních hub v ochraně rostlin
(Anna Pichugina)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h8barg// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
(Lucie Červenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv biomasy jednobuněčných řas na životaschopnost probiotických bakterií a bakterií mléčného kvašení
(Karolína Medová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o53s72// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Vliv kokultivace bakterií mléčného kvašení na jejich antimikrobiální aktivitu
(Elizaveta Ushakova)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o2rnbr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Produkce a charakterizace antimikrobiálních látek z bakterií mléčného kvašení
(Eliška Franeková)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7yhxgh// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Extrakce a separace selenoproteinů z bakterií mléčného kvašení
(Petr Rudolf)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vhl8xy// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma