Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mlecne kvaseni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
 (Hana Donociková)

2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/q7c2z/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma

PROBIOTICKÉ GENY POTRAVINÁŘSKY VÝZNAMNÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
 (Jana Konečná)

2018, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//bi9job// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
 (Anastázie Paclová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
 (Lenka Rybová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2k9ick// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Využití bakterií mléčného kvašení, mykoparazitických a entomopatogenních hub v ochraně rostlin
 (Anna Pichugina)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h8barg// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
 (Lucie Červenková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv biomasy jednobuněčných řas na životaschopnost probiotických bakterií a bakterií mléčného kvašení
 (Karolína Medová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o53s72// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Vliv kokultivace bakterií mléčného kvašení na jejich antimikrobiální aktivitu
 (Elizaveta Ushakova)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o2rnbr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Produkce a charakterizace antimikrobiálních látek z bakterií mléčného kvašení
 (Eliška Franeková)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7yhxgh// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma

Extrakce a separace selenoproteinů z bakterií mléčného kvašení
 (Petr Rudolf)

2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vhl8xy// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)