Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mlecne vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí školního věku
 (Simona KŮROVÁ)

2024, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//40bmyi// | Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání / Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání (maior) + Tělesná výchova se zaměřením na vzdělávání (minor) | Práce na příbuzné téma

Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT
 (Tereza Emingrová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6hwoxk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti zpracování kozího mléka na mléčné výrobky
 (Martin Novotný)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2il9bn// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
 (Viktorie Omelková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mléko a mléčné výrobky ve stravě dětí základních škol
 (Jiří Kučera)

2010, Diplomová práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w2246/ | Tělesná výchova a sport / Učitelství tělesné výchovy pro základní a střední školy | Práce na příbuzné téma

KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
 (Anton Miroshnichenko)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Mléčné výrobky vhodné pro spotřebitele s laktózovou intolerancí
 (Nela Kumová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5lkau// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení
 (Hedvika BÁRTOVÁ)

2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ka40ka// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných bioaktivních látek na mikroorganismy kontaminující mléko a mléčné výrobky
 (Lenka Dostálová)

2017, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xg9qlm// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
 (Sára HONZEJKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//tm1ota// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)